+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Muffin Tin MF6 - Liatinová forma na muffiny

45,17 €
5-14 dní
SKU
PET-730706
Forma na muffiny. Liatinová forma je určená na prípravu sladkých či slaných muffinov, česky vdolkov. Pomocou praktickej rukoväte ju možno zavesiť priamo nad oheň alebo umiestniť do liatinového kotlíka ft6 a ft9 (použite rošt s nožičkami alebo podložku, aby nedošlo k poškriabaniu). Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla je možné formu použiť aj na varenie doma na sporáku.

Forma na muffiny vyrobená z liatiny teraz rozširuje rad produktov Petromax vyrobených z liatiny. Formu na muffiny s praktickou vrúbkovanou rúčkou, vhodnú na celkovo šesť chutných koláčikov, využijete priamo nad ohňom, na žeravé uhlíky aj v rúre doma. Okrem toho sa liatinová forma hodí do Dutch Ovens ft6 a ft9.

Liatina – spoľahlivosť a kvalita
Aj Muffin Tin ťaží z pozitívnych vlastností liatiny. Špeciálna povrchová štruktúra zaisťuje, že teplo sa akumuluje a efektívne odovzdáva do pečiva. Povrch všetkých liatinových výrobkov Petromax je predbežne upravený a preto nie je potrebné vypaľovať. Preto môžete muffinovú formu ihneď použiť.

Praktické a všestranné
Či už slané alebo sladké, s formou na muffiny ľahko upečte chutné pečivo, či už vo vonkajšej kuchyni alebo v domácej rúre. Ak chcete formu použiť v Dutch Oven ft9, odporúčame vám pred vložením formy na muffiny do hrnca vložiť Trivet ftus alebo Stohovací rošt, pretože liatinové diely by mali byť vždy mierne od seba, aby sa nepoškodili.

Ďalšie informácie
EAN 4250435730706
Rozmery 4,5 x 27 x 27 cm
Materiál Liatina
Balenie 1 kus
Výrobca Petromax
Hmotnosť 3.250000
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené