+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Spatula Flex 1 - obracačka s krátkou rukoväťou

28,22 €
5-14 dní
SKU
PET-701621
Obracačka. Pohodlná drevená rukoväť, ktorou je radosť držať v ruke, ale aj kvalitne a dobre spracovaná čepeľ z brúsenej nerezovej ocele. Vďaka tomu bude obracanej a grilovanie mäsa, rýb a zeleniny veľmi jednoduché a pohodlné. Obracačka je nepostrádateľnou súčasťou každej kuchyne a grilovacieho vybavenia

Odteraz budete prevracať mäso, ryby a zeleninu s flexibilnou lopatkou na grily a panvice: Nielen pohodlná drevená rukoväť, ktorú je radosť držať v ruke, ale aj veľmi dobre spracovaná čepeľ z brúseného nerezu. Oceľ z neho robí nenahraditeľnú súčasť každej kuchyne a grilovacieho vybavenia.

Vždy flexibilné

Aby ste mali varenie dobre po ruke, čepeľ z nehrdzavejúcej ocele sa na svojom konci zužuje. Zostane tak vláčna a pružná, takže budete môcť otočiť jedlo akejkoľvek veľkosti. Zároveň je lopatka dostatočne pevná na odstraňovanie mäsovej šťavy z dna panvice alebo hrnca. Pružná obracačka je mimoriadne vhodná aj pre rošty Petromax fs38, fs48 a fs56. Koniec rukoväte je obsahuje otvor. Špachtľa na grily a panvice je k dispozícii buď s krátkou rukoväťou alebo s dlhou, model, ktorý si vyberiete, sa rýchlo stane v kuchyni nepostrádateľným.

Ďalšie informácie
EAN 4250435701621
Rozmery 7,3 x 17 cm + 3 x 12 cm / čepeľ + rukoväť
Materiál Drevo, Oceľ - Nehrdzavejúca
Balenie 1 kus
Výrobca Petromax
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené