Grily na drevné uhlie
Chcete si vychutnať to najkvalitnejšie grilovanie v keramickom grile na drevnom uhlí? Čo tak ešte pokrm jemne zaúdiť. Grilovanie v keramických griloch patrí medzi špičku s spôsoboch prípravy grilovaných jedál. Na žiadnom grile s inou technológiou nedosiahnete tak vysokú teplotu ako v kamado grile. A pri grilovanom je teplota to naj. Vďaka kvalitnému tesneniu a dômyselným technológiám si teplotu ale viete regulovať podľa svojich potrieb.
Neviete si vybrať?
Zavolajte alebo napíšte nám. Naši odborní pracovníci Vám s výberom radi pomôžu. Nie sme len predajcovia, ale aktívni používatelia predávaných výrobkov.
Príprava na rošte patrí medzi základné metódy grilovania.
Hlavnou výhodou príprave na rošte je jeho "necelistvý" povrch, takže prepúšťa sálavé teplo od zdroja priamo k jedlu. To zabezpečuje takmer okamžité uzavretie štavy v mäse.
Prípadná unikajúca šťava pretečie pomedzi roštové medzeri, neostáva na povrchu a grilovaný pokrm sa nezačne dusiť a máčať vo vlastnej šťave.
Rošt môže byť vyrobený z rôzneho materiálu, v základe poznáme:
- nerezové
- plechové
- liatinové
Asi najobľúbenejším materiálom je liatina, pretože jej hrubý a masívny materiál akumuluje teplotu, ktorú následne odovzdáva pripravovaným pokrmom. Vďaka svojej masívnosti je liatinový rošt tepelne stálejší a len vďaka nemu ste schopný dosiahnuť krásne vypálené mriežkovanie na Vašom pokrme.
- Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené